Coördinator IT Operations

image

Voor de IT afdeling voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar:

Coördinator IT Operations

Afdeling:

We zijn op zoek naar een versterking van onze IT afdeling, specifiek voor het team wat verantwoordelijk is voor de technische ICT infrastructuur. Het team is verantwoordelijk voor de gebruikersondersteuning en de beschikbaarheid en correcte werking van de ICT oplossingen voor de gehele onderneming. 
 
Enthousiasme en een open actieve houding spreken ons aan. We ondersteunen onze collega’s ook graag op hun eigen werkplek. Het team bestaat uit een helpdesk en een tweede lijn systeem beheer, in totaal ca. 10 collega’s. De helpdesk is het eerste aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde problemen binnen de organisatie. Het team staat de medewerkers professioneel te woord en draagt zorg voor een correcte en snelle registratie en afhandeling van incidenten, vragen en verzoeken. Op een aantal terreinen werken we samen met externe partners.

Functie:

Als coördinator IT Operations ben je verantwoordelijk voor de correcte werking van de ICT infrastructuur, bestaande uit telefonie, netwerk, servers, storage en technisch applicatiebeheer.

Je onderhoudt de contacten met leveranciers, bewaakt de uitvoering contracten, continuïteit van de IT systemen en de veiligheidseisen. Je bewaakt de tijdige en correcte oplossing van incidenten en de communicatie naar gebruikers. Je beoordeelt wijzigingsverzoeken en bewaakt de correcte en tijdige uitvoering van de geaccordeerde verzoeken.

Aansturing van de collega’s en coördinatie van de werkzaamheden met de juiste prioriteitstelling behoren tot het takenpakket. We streven daarbij naar verbetering van de communicatie, pro activiteit, kennis en de kwaliteit van de werkzaamheden binnen het team. Een goede relatie met de gebruikers middels een klant- en servicegerichte dienstverlening is cruciaal voor de afdeling.

Je communiceert met zowel gebruikers, de manager IT als directieleden omtrent het functioneren van de ICT-faciliteiten. Je ondersteunt de manager IT met het opstellen en uitvoeren van IT projecten, capaciteit beheer, vervanging van hard- en software en informatiebeveiliging.

Functie-eisen:

Voor de functie coördinator IT Operations zoeken we naar een energieke professional die tenminste voldoet aan de volgende eisen;

  • Een afgeronde HBO opleiding, idealiter in een ICT, economische of bedrijfskundige richting, aangevuld met relevante opleidingen op het gebied van technisch beheer.
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een coördinerende rol in een ICT functie met ambitie om je verder te ontwikkelen.
  • Een Hands-On mentaliteit. Je pakt zaken op in teamverband en schroomt niet zelf de handen uit de mouwen te steken.
  • Goede communicatieve eigenschappen (verbaal en schriftelijk), vloeiend in Nederlands en Engels.
  • Sterke analytische en conceptuele eigenschappen.
  • Bekend met IT infra concepten in relatie tot netwerk, servers / virtualisatie, storage, technisch applicatiebeheer en cloud.
  • Focus op verbetering en oplossingsgerichte instelling.
  • Ervaring met leveranciers- en uitvoering van contracten.
  • Aantoonbare kennis van ICT processen (incidentbeheer en wijzigingsbeheer).
  • Bereidheid om incidenteel (internationaal) te reizen.

Een pré is ervaring in een (internationale) groothandelsomgeving met een distributiecentrum;

Wij zoeken gedreven medewerkers met een no-nonsense mentaliteit, die begrijpen dat iedereen belangrijk is in het streven een succesvolle onderneming verder te ontwikkelen. 


Wat hebben we je te bieden?

Wij bieden je een uitdagende afwisselende baan bij een internationaal, dynamisch ondernemend bedrijf met plaats voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast voor deze uitdaging?

Graag ontvangen wij je curriculum vitae en motivatie. Je kunt deze gegevens sturen naar Koopman International B.V., Distelweg 88, 1031HH Amsterdam, ter attentie sollicitanten@koopmanint.com