Magazijnmedewerker

image

In verband met toenemende werkzaamheden vanaf januari 2017 zoeken wij voor Koopman International in Emmeloord nieuwe collega's voor het magazijn! Het kan voorkomen dat je eerst reserve komt te staan. Als je eenmaal gaat starten, word je fulltime ingepland.

 

Koopman International bestaat dit jaar 80 jaar en is wereldwijd actief in meer dan 24 landen. Ooit begonnen op de markt in 1937 en nog steeds groeit Koopman International door.

 

Vanaf begin 2017 is er extra werk bij Koopman International in verband met onder andere voorjaarsartikelen die de deur uit moeten, waardoor we nieuwe magazijnmedewerkers zoeken.

 

Koopman International groeit en dat biedt kansen, ook voor jou. Regelmatig worden er magazijnmedewerkers opgeleid.

 

Daarnaast biedt Randstad opleidingen aan; jij blijft je ontwikkelen wanneer je bij Koopman International werkt!

 

Het team werkt altijd in twee ploegen:

06:00 - 14:15

14:15 - 22:30

 

De werkzaamheden in het magazijn kunnen onder andere zijn het lossen van zeecontainers, orderpicken en controlewerkzaamheden; jij bent flexibel en komt om te presteren!

 

Het salaris voor 23 jaar en ouder bedraagt - inclusief ploegentoeslag - €10,80 per uur. Je werkt iedere week 38,75 uur.

 

In verband met de werktijden (en het OV) is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt. Houd er rekening mee dat werken in het magazijn fysiek werk is.

 

Kopieer en plak deze links in je webbrowser om door middel van een video binnen 1 minuut een goed beeld te krijgen van Koopman International:

http://bit.ly/KoopmanInternational

http://koopmanint.com/koopman/distributiecentrum

 

Om bij Koopman International te kunnen werken is het verplicht om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen ondertekenen. Daarnaast willen we graag een referentie inwinnen, dus zou je vast na willen denken over wie we mogen bellen?

 

Solliciteren kan door te klikken op onderstaande link

https://www.randstad.nl/vacatures/1883764/magazijnmedewerker

 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.