Applicatiebeheerder

image

Koopman International B.V. is een internationale handelsonderneming met diverse locaties in Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. De logistieke en distributie activiteiten zijn gesitueerd in een groot distributiecentrum in Emmeloord. De verkoop aan de vele klanten binnen en buiten Europa geschiedt vanuit diverse strategisch gelegen verkoopkantoren.

Medewerkers van de ICT-afdeling zijn werkzaam in de disciplines systeemontwikkeling, applicatiebeheer, technisch beheer en support desk. Koopman is op dit moment bezig met de implementatie van SAP.

 Voor de afdeling ICT in Emmeloord zoeken wij een:

 

APPLICATIEBEHEERDER

focus op logistieke processen

 

Het betreft een fulltime functie in de dagdienst.

Als Applicatiebeheerder ben je met de andere teamleden verantwoordelijk voor het beheren van het warehouse management systeem (LFS), de overige magazijnspecifieke systemen en straks ook de gerelateerde SAP-toepassingen. Je verzorgt de afstemming met de gebruikers. Je voert overleg met gebruikers over extra wensen, je vertaalt deze wensen in specificaties en je draagt zorg dat extra functionaliteit wordt geïmplementeerd. Tevens onderhoud je contact met de externe leverancier van de WMS-applicatie en begeleid de testfase en implementatie van nieuwe releases en extra functionaliteit. Ook ben je verantwoordelijk voor juiste documentatie betreffende de configuratie, het beheer en de ondersteuning. Je verzorgt acceptatietesten van wijzigingen in de applicaties. Geregeld neem je als specialist deel aan bedrijfsbrede projecten. Afhankelijk van je kennis en ervaring denk je mee in oplossingsrichtingen, denk je proactief mee in de verbetering en richting van de applicatie-infrastructuur/-architectuur. Je ontwikkelt jezelf tot een allround Applicatiebeheerder. Onderdeel van de functie is een stand-by dienst.

Je voelt je thuis in een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als: loyaal, no-nonsense, grote inzet, flexibel, continu focus op prioriteiten, informeel en commercieel.

 

Jouw profiel:

  • gedreven persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel;
  • minimaal MBO4- niveau;
  • SAP kennis van en werkervaring met logistieke - of produktie-processen is vereist;
  • ervaring met iSeries is een pré;
  • ervaring als applicatiebeheerder is een pré;
  • analytisch sterk en creatief in het vinden van oplossingen;
  • communicatief vaardig en klantgericht;
  • zelfstandig, initiatiefrijk en flexibel;
  • beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré.

Het aanbod

Uitdagende functie in een groeiende internationale handelsonderneming. Complexe projecten die de business direct raken. Ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Goede studiefaciliteiten. Collegiale en informele werksfeer. Prima arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Als je wilt solliciteren, ontvangen wij graag je curriculum vitae en motivatie. Je kunt deze gegevens sturen naar Koopman International B.V., Ecu 6, 8035 BA Emmeloord ter attentie van de afdeling personeelszaken of e-mailen naar personeel.emmeloord@koopmanint.com.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met

Paul Jansen, ICT Manager, op telefoonnummer 020-4947 777.