Medewerker ICT Servicedesk (Emmeloord)

image

Staan de woorden ICT en Service jou op het lijf geschreven en ben je per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Flevoland?

Koopman International is een internationaal opererende import- en export onderneming en gespecialiseerd in non food artikelen. Wij zijn één van de grootste importeurs van Europa en wij leveren consumenten producten aan bedrijven binnen de detailhandel, zoals supermarkten, bouwmarkten, tuincentra, warenhuizen en internationale bedrijven. Het hart van Koopman International ligt in Amsterdam. Ons hoofdkantoor en de showrooms zijn gevestigd in Amsterdam Noord en op dit kantoor werken rond de 230 mensen. We hebben ook kantoren en showrooms in meer dan 24 landen in Europa en tevens in het Midden-Oosten, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Ons distributiecentrum is volledig geautomatiseerd en gevestigd in Emmeloord. Op deze vestiging werken gemiddeld 600 medewerkers.

We hebben een breed assortiment met meer dan 30.000 verschillende artikelen, je kunt denken aan huishoudelijke artikelen, gereedschap, speelgoed, tuin, zomer, kerstartikelen en nog veel meer. Al onze producten voldoen volledig aan alle EU milieu- en veiligheidseisen. We hebben een eigen gecertificeerde product veiligheidsafdeling en daar worden de producten volgens de nieuwste wetgeving getest en gecontroleerd.

Wat ga je doen?
Samen met een collega ben je het aanspreekpunt en het gezicht van de servicedesk in Emmeloord. Jullie bouwen verder aan de ontwikkeling van de servicedesk en samen ben je verantwoordelijk voor alle ICT gerelateerde vragen vanuit de organisatie. Daar waar nodig ondersteun je medewerkers op hun eigen werkplek. Je staat ze professioneel te woord en je draagt zorg voor een correcte en snelle registratie en afhandeling van incidenten, vragen en verzoeken.

  • Beantwoorden, analyseren, oplossen en bewaken van verstoringen en serviceverzoeken van collega’s en andere gebruikers die binnenkomen op de servicedesk;
  • Tijdig en op correcte, vriendelijke manier opvolging geven aan en communiceren over de ontvangen meldingen;
  • Ondersteunen van onze gebruikers bij het optimaal gebruik maken van de ICT-oplossingen;
  • Opstellen van werkinstructies en het instrueren en begeleiden van gebruikers bij in gebruik name van ICT oplossingen.


Herken jij jezelf in het profiel?
MBO+ werk- en denkniveau en graag een afgeronde MBO opleiding tot systeembeheerder;
Je hebt al een jaar werkervaring op een ICT servicedesk;
Je hebt goede analytische vaardigheden;
Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift;
Je bent servicegericht, doortastend en proactief.

Wat mag je van ons verwachten?
Je maakt deel uit van een internationaal Amsterdams familie bedrijf. Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en elkaar continu verbeteren.  Naast aandacht voor persoonlijke groei krijg je interessante aanvullingen op je arbeidsvoorwaarden zoals personeelskorting op producten, goede pensioensregeling (1/3 voor jou en 2/3 voor Koopman), collectieve zorgverzekering. Je krijgt 26 vakantiedagen per jaar en een vakantietoeslag van 8,33%.
We hebben 1 keer per jaar een uitgebreid personeelsfeest en altijd op een top locatie, waar nog lang over na gesproken wordt . Wij werken 38,75 uur per week met 3 kwartier lunchpauze per dag.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je solliciteren dan mag je met mij contact opnemen, Enrica Cocco (020-4947777) of mailen naar sollicitanten@koopmanint.com.