Onze collectie producten voor badkamer en persoonlijke verzorging is enorm uitgebreid. Van beauty-accessoires tot alles voor hand- en voetverzorging, van spiegels en haarbenodigheden tot stijlvolle badkamerspulletjes.

Wij leveren onder andere

douchegordijnen

Douchegordijnen

Douchegordijnen in mooie kleuren, van stevige kwaliteit en in diverse materialen: ook die vindt u in het ruime assortiment badkamerartikelen van Koopman! Onze collectie is 100% op elkaar afgestemd. Mix & match met kleuren en stijlen waarmee u van elke badkamer een functionele maar ook hele fijne ruimte maakt.

Haarborstels & kammen

In een uitgebreid assortiment haarproducten en -artikelen mogen goede haarborstels en kammen niet ontbreken. In onze collectie vindt u een ruime keuze haarbenodigdheden, die kwaliteit en comfort bieden maar er ook leuk uitzien.

badkameraccessoires

Badkameraccessoires

Niet alleen heeft Koopman een enorme collectie aan accessoires voor in woonkamer en keuken, ook voor in de badkamer hebben we een kleurrijk, stijlvol en verrassend aanbod! Van wasmanden tot handdoekenrekken, van zeepdispensers tot textiel en van spiegels tot afvalemmertjes. Met ons assortiment badkameraccessoires heeft u volop keus.

Badsponzen & borstels

Badsponzen, borstels, scrubhandschoenen en een hele reeks andere badkamerartikelen waarmee u uw collectie compleet maakt koopt u eenvoudig in bij Koopman. In ons assortiment badkamerartikelen hebben we niet alleen functionele accessoires maar ook fijne verzorgingsproducten opgenomen. Bekijk onze collectie in de showroom!

manicure pedicure

Manicure & pedicure

In onze collectie hebben we een ruime keuze aan manicure- en pedicureproducten opgenomen: vijlen, schaartjes, knippers en manicure- en pedicuresets voor complete hand- en voetverzorging waarmee u een volledig assortiment samenstelt.

toilettassen

Toilettassen

Toilettassen voor heren, voor dames of voor kinderen inkopen? Wij hebben een gevarieerd aanbod. Toilettassen, maar ook make-uptasjes en reistassen in alle soorten, maten en kleuren: in de collectie van Koopman vindt u alles voor een complete reisuitrusting. Bekijk ons assortiment en maak uw keuze.

De importeur met meer dan 30.000 non-foodproducten

U kunt op ons rekenen!

Ervaar de samenwerking!

Op elke Koopman-locatie helpen wij u graag!
Neem contact met ons op.

Hoofdkantoor / Showroom
+31 20 494 7777 info@koopmanint.com