De collectie van Koopman bevat een ruime keuze aan seizoens- en feestartikelen. Bij ons vindt u alles voor een spetterend knalfeest, maar ook voor bijvoorbeeld Valentijn, oud & nieuw of Halloween. Bekijk ons royale assortiment accessoires, versieringen, feestartikelen, cadeautjes en decoratieve producten in verschillende thema's.

Wij leveren onder andere

Pasen

Bij Pasen horen eieren, paastakken, versieringen en een mooi gedekte tafel. Bij Koopman hebben we van alles in huis in dit vrolijke voorjaarsthema. Decoratieve paasartikelen, bijpassend servies, paasversieringen en eierverfsets voor kinderen. Vul uw collectie aan met leuke spulletjes speciaal voor Pasen, en bekijk ons kleurrijke assortiment in onze showroom.

valentijn

Valentijn

Bied uw klanten een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan Valentijnsartikelen! Koopman heeft een enorme keuze in het Valentijnsthema, zoals diverse accessoires, verrassende cadeautjes en leuke versieringen. Natuurlijk vindt u ook van alles in verschillende andere siezoensthema’s in ons assortiment.

Halloween

Halloween

In Nederland wordt Halloween tegenwoordig volop gevierd. Originele artikelen in dit thema mogen dus niet ontbreken in uw winkelcollectie. In ons assortiment hebben we zeer gevarieerde en originele decoratieartikelen in het thema Halloween. Al onze producten worden uit voorraad in elke gewenste verpakkingseenheid bij u geleverd.

De importeur met meer dan 30.000 non-foodproducten

U kunt op ons rekenen!

Ervaar de samenwerking!

Op elke Koopman-locatie helpen wij u graag!
Neem contact met ons op.

Hoofdkantoor / Showroom
+31 20 494 7777 info@koopmanint.com