Voor elke klus heeft Koopman het juiste gereedschap, zowel voor in huis als in de tuin. In ons assortiment gereedschap en sloten is een uitgebreide basiscollectie in deze categorie opgenomen, van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wij leveren onder andere

gereedschap

Hamers, zagen & beitels

Gereedschap zoals hamers, zagen en beitels zijn de basis van elke klusuitrusting. Om een klus in huis of tuin zo gemakkelijk mogelijk te maken is betrouwbaar en solide gereedschap nodig. In ons aanbod hebben we niet alleen complete gereedschapsets, maar ook los gereedschap in diverse varianten.

Schildersbenodigheden

De collectie verfbenodigdheden van Koopman heeft alles voor elke schilderklus. In ons aanbod hebben we niet alleen een ruime keuze aan professionele schildermaterialen voor binnen én buiten, maar ook alles voor de creatieve schilder. Van rollers en kwasten tot afdekfolie en afwerkgereedschap, van krukjes tot verfbakken en plastic handschoenen.

messen

Messen

Messen om vloerbedekking, zeil, stevige stof of andere harde materialen te snijden horen thuis in een complete uitrusting klusmaterialen. Onze collectie gereedschap bevat een ruime keuze aan functionele en specialistische mesjes en snij-instrumenten voor elke klus. Bekijk onze gereedschappen in onze showroom.

Spijkers & schroeven

Spijkers en schroeven in elke gewenste hoeveelheid, maat, soort en voor elke klus vindt u in de collectie gereedschap van Koopman. In ons aanbod vindt u alles wat nodig is voor een goed gevulde gereedschapskist. Kies voor een complete winkelcollectie gereedschap: functioneel en handig! Koopman levert uit voorraad, dus uw artikelen zijn altijd snel bij u in huis.

De importeur met meer dan 30.000 non-foodproducten

U kunt op ons rekenen!

Ervaar de samenwerking!

Op elke Koopman-locatie helpen wij u graag!
Neem contact met ons op.

Hoofdkantoor / Showroom
+31 20 494 7777 info@koopmanint.com