Koopman heeft een betrouwbaar, functioneel en compleet assortiment aan reisbenodigdheden en auto- en fietsartikelen. Onze collectie bevat bijvoorbeeld koffers en reistassen in diverse soorten en maten, maar ook onderdelen en accessoires voor auto en fiets.

Wij leveren onder andere

koffers tassen

Koffers & tassen

Onze collectie biedt een ruime keuze in koffers en tassen. Ze kunnen tegen een stootje, zijn van de beste kwaliteit en hebben een mooie look. Bekijk het uitgebreide aanbod koffers en tassen in diverse kleuren, afmetingen en materialen en stel uw assortiment samen.

Paraplu’s

Paraplu’s vindt u natuurlijk ook bij Koopman. Welke variant past het beste in uw winkelassortiment? Een stevige stormparaplu of een opvouwbaar model voor in een handtas, een hip kleurtje of een vrolijk dessin? We hebben ze allemaal in ons uitgebreide assortiment. Wij leveren elke bestelling in de hoeveelheid die u nodig heeft, direct uit voorraad.

Autoaccessoires

Niet alleen alles wat nodig is voor het onderhoud van de auto vindt u in het assortiment van Koopman. Maar ook diverse accessoires en hulpmiddelen om de auto goed schoon te houden hebben we in onze collectie.

Fietsaccessoires

Fietsaccessoires zijn vrolijk en trendy! Koopman is niet alleen uw groothandel voor fietsreparatiesets of fietssloten; we hebben ook een ruime collectie fietsaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan fietskratten, bloemenslingers of lampjes. Maak uw assortiment fietsartikelen compleet en breid uit met hippe accessoires voor de fiets.

De importeur met meer dan 30.000 non-foodproducten

U kunt op ons rekenen!

Ervaar de samenwerking!

Op elke Koopman-locatie helpen wij u graag!
Neem contact met ons op.

Hoofdkantoor / Showroom
+31 20 494 7777 info@koopmanint.com