Ook op het gebied van sport heeft Koopman van alles in huis! In onze collectie vindt u een ruim aanbod aan artikelen om binnen en buiten te sporten. Denk bijvoorbeeld aan fitnessartikelen zoals matjes, kettlebells en gewichten in diverse soorten en formaten, maar ook voor de watersport vindt u in ons assortiment een ruime keus aan producten. Natuurlijk van de beste kwaliteit!

Wij leveren onder andere

Yoga

Yoga is de ideale sport om binnenshuis te doen of buiten op een fijne plek. Koopman heeft alles in huis voor de actieve yogabeoefenaar. Denk bijvoorbeeld aan yogamatten in verschillende soorten en maten, zitkussens van stof of kunststof en diverse accessoires zoals yogaballen en mooie isolatieflessen. Bekijk het ruime aanbod in de showroom.

Fitnessartikelen

Fitnessartikelen koopt u nu ook bij Koopman! In onze collectie hebben we alles om thuis te trainen met dezelfde materialen als in de sportschool. Denk aan yogamatten, gewichten in verschillende soorten en maten, kettlebells en halterschijven. Alles voor de actieve thuissporter vindt u bij Koopman.

 

 

supboard

Sup boards

Suppen, ofwel stand-up paddling, is de ideale buitensport en wordt steeds populairder. Geniet op het water van actief bezig zijn, natuurlijk met het juiste sup board. In de collectie van Koopman vindt u opblaasbare sup boards in verschillende soorten en maten. Scherp geprijsd en van de beste kwaliteit. Bekijk ons aanbod sportartikelen voor binnen en buiten in onze showroom.

 

De importeur met meer dan 30.000 non-foodproducten

U kunt op ons rekenen!

Ervaar de samenwerking!

Op elke Koopman-locatie helpen wij u graag!
Neem contact met ons op.

Hoofdkantoor / Showroom
+31 20 494 7777 info@koopmanint.com