Met de uitgebreide selectie dierenartikelen in de collectie van Koopman komt geen huisdier iets tekort. Van diverse verzorgingsproducten tot grappige speeltjes voor honden, katten en knaagdieren.

Wij leveren onder andere

dierenverzorging

Dierenverzorging

Alles op het gebied van dierenverzorging en dierenartikelen inkopen? Dat kan eenvoudig bij Koopman. Onze collectie bevat bijvoorbeeld borstels, kammen, wandelriemen, halsbanden, manden en een gevarieerde keuze aan accessoires en speeltjes voor elk huisdier.

dierenspeelgoed

Dierenspeelgoed

Dierenspeelgoed en dierenspeeltjes  vindt u bij Koopman. Niet alleen jonge, maar ook oudere dieren vermaken zich met speelgoed speciaal voor dieren. In ons assortiment hebben we allerlei artikelen voor alle soorten huisdieren. Voor zowel binnen als buiten en in diverse varianten.

voederbakken

Voederbakken

Voederbakken en drinkbakjes voor dieren in alle soorten en maten vindt u in onze collectie. Maar ook riemen, kattenbakken, benches, diverse dierenspeeltjes en fijne manden om in te slapen: ons assortiment dierenbenodigdheden bevat alles wat nodig is om huisdieren goed te verzorgen.

De importeur met meer dan 30.000 non-foodproducten

U kunt op ons rekenen!

Ervaar de samenwerking!

Op elke Koopman-locatie helpen wij u graag!
Neem contact met ons op.

Hoofdkantoor / Showroom
+31 20 494 7777 info@koopmanint.com