Elektronica koopt u in bij Koopman. Bekijk het uitgebreide assortiment aan elektronische artikelen. Telefoonaccessoires zoals opladers en oortjes, maar ook ventilatoren, airco's, speakers, usb-sticks en koptelefoons. U vindt bij Koopman echt alles op het gebied van elektronica voor uw winkelassortiment.

Wij leveren onder andere

speakers koptelefoons

Speakers & koptelefoons

Speakers en koptelefoons, maar ook oortjes en usb-sticks die u aan kunt sluiten op vrijwel elke pc, laptop, telefoon of tablet: Koopman heeft het in de collectie. Altijd van de beste kwaliteit en u heeft ruime keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. In onze showroom kunt u al onze elektronische artikelen bekijken en uw winkelassortiment samenstellen.

ventilatoren

Ventilatoren, luchtkoelers & mobiele airco’s

Ventilatoren in verschillende modellen, mobiele airco’s, bureauventilatoren en luchtkoelers zijn een musthave op warme dagen. In uw winkelassortiment wilt u uw klanten graag een ruime keuze bieden en natuurlijk een uitmuntende kwaliteit. In onze showroom kunt u alle modellen ventilatoren en aircoolers bekijken en uw collectie direct samenstellen.

telefoonaccessoires

Elektronica accessoires

Accessoires voor telefoon, laptop en tablet koopt u makkelijk en betrouwbaar in bij Koopman! De collectie is uitgebreid, van uitstekende kwaliteit en enorm veelzijdig. Denk bijvoorbeeld aan telefoonhoesjes, oplaadkabels, oortjes, speakers en usb-sticks, maar ook diverse bureau-artikelen en rekenmachines. U kunt het hele aanbod bekijken in de showroom en uw winkelassortiment direct samenstellen.

De importeur met meer dan 30.000 non-foodproducten

U kunt op ons rekenen!

Ervaar de samenwerking!

Op elke Koopman-locatie helpen wij u graag!
Neem contact met ons op.

Hoofdkantoor / Showroom
+31 20 494 7777 info@koopmanint.com