Onze collectie bevat een heel divers en royaal assortiment speelgoed voor kinderen: outdoorspeelgoed om buiten mee te ravotten en diverse soorten speelgoed om binnenshuis mee te spelen. Ook biedt Koopman een ruime keuze aan hippe en trendy schoolspullen voor jongens én voor meisjes.

Wij leveren onder andere

opblaasartikelen

Opblaasartikelen

Opblaasartikelen en speelgoed inkopen doet u gemakkelijk bij Koopman. Van een luchtbed tot zwemband, van strandballen tot opblaasspeelgoed voor in het zwembad. In onze collectie vindt u een ruime selectie. Ons assortiment bevat van alles voor op de camping of het strand en we hebben volop keuze in opblaasbaar speelgoed voor in het water.

waterspeelgoed

Waterspeelgoed

Waterspeelgoed hoort natuurlijk ook thuis in een gevarieerde winkelcollectie kinderspeelgoed! Maak uw assortiment compleet en voeg leuke spellen voor in het water toe. Er is volop keuze in zwembadspelletjes, waterpistolen, duikbrillen, snorkelsets en opblaasbaar speelgoed bij Koopman.

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed is er in veel soorten: van waterpistolen tot springtouwen, van stoepkrijt tot knikkers, van zandbak tot buitenspelletjes. Wat u ook zoekt, in de collectie van Koopman vindt u alles op het gebied van speelgoed voor buiten. Voor kleine en grotere kinderen en voor jongens en voor meisjes. Doe inspiratie op in onze showroom!

gezelschapsspellen

Gezelschapsspellen

Gezelschapsspellen leveren een hoop plezier op voor jong en oud! Bij Koopman vindt u niet alleen de ouderwetse bordspellen, maar ook nieuwe uitdagende spelletjes zijn ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Laat u inspireren in onze showroom en ga de uitdaging aan!

hobby & knutselen

Hobby & knutselen

Bekijk alles voor hobby en knutselen in de showroom van Koopman: de groothandel voor iedere creatieve knutselaar. U koopt uw complete winkelassortiment hobby- en knutselspullen gemakkelijk in. Kom inspiratie opdoen in onze showroom en maak uw keuze uit ons uitgebreide aanbod.

Back to school

Back to School! Kies voor fijne en trendy schoolspullen. Bij Koopman vindt u alles wat nodig is voor op school in onze nieuwe collectie. Van hippe schriften tot pennen, van handige etuis tot schrijfmappen. Bezoek onze showroom: zo stelt u uw complete winkelassortiment schrijfwaren en schoolartikelen gemakkelijk samen.

hobbyartikelen

Artist

Hobbyartikelen inkopen doet u gemakkelijk op één adres! Bij Koopman hebben we namelijk een enorm uitgebreid assortiment materialen voor elke creatieve hobbyist. Denk aan diverse soorten verf, penselen, kralen, handwerkartikelen, lijm en teken- en knutselmateriaal. En dat is maar een kleine greep uit onze collectie. Kom langs in onze showroom en bekijk ons aanbod.

kinderspeelgoed

Kinderspeelgoed

Kinderspeelgoed koopt u in bij Koopman! Voor baby’s, peuters, kleuters én voor oudere kinderen heeft Koopman allerlei soorten speelgoed, voor binnen én voor buiten en voor jongens en voor meisjes. In de collectie vindt u voor ieder kind een ruim en eigentijds aanbod. Volop speelplezier gegarandeerd!

houten speelgoed

Houten speelgoed

Origineel houten speelgoed is leuk en leerzaam voor elk kind. Spelletjes, blokken, puzzels en auto’s; het is maar een klein deel van de uitgebreide collectie speelgoed van hout van Koopman. Voor ieder wat wils en van de beste kwaliteit.

Bureau accessoires

Bureau accessoires zijn niet alleen handig. Ze zijn ook leuk! Ieder kantoor, kinder- of tienerkamer of keuken fleurt op van een memobord met foto’s, herinneringen, briefjes die u bevestigt aan knijpers of met magneetjes. Bij Koopman hebben we ze in allerlei soorten en maten. Kom onze collectie bekijken en maak uw keuze!

De importeur met meer dan 30.000 non-foodproducten

U kunt op ons rekenen!

Ervaar de samenwerking!

Op elke Koopman-locatie helpen wij u graag!
Neem contact met ons op.

Hoofdkantoor / Showroom
+31 20 494 7777 info@koopmanint.com